SPREEKT U DE TAAL VAN UW RELATIES?

Workshop spreken

Uw zakelijk succes wordt groter als u een beter contact heeft met uw relaties. Met meer kennis van de omgangsvormen in het bedrijfsleven, verlopen uw contacten soepeler. De training is gericht op het in korte tijd verbeteren van uw taalvaardigheid, het omgaan met internationale relaties en het met overtuiging presenteren van uw bedrijf, producten en visie.      

Voor wie ?

Uw niveau van taalvaardigheid is B1/B2-ERKIn een telefonisch intakegesprek met de taaltrainer worden uw wensen besproken en uw instapniveau vastgesteld.       

Talen

Duits, Engels, Frans en Nederlands. Andere talen op aanvraag.

Programma

De training is interactief en duurt 2 x 3 uur en 1 uur lunch. Er zijn er 3 tot 6 deelnemers. Ook tijdens de lunch wordt de doeltaal gesproken. De training duurt twee of meer dagen en wordt gegeven in uw bedrijf. U kunt materiaal uit uw bedrijf inbrengen. Alle bedrijfsinformatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt. Het programma wordt afgestemd op de leerdoelen van de deelnemers, bijvoorbeeld: 

 Introductie, kennismaken
 Grammatica, tijden, vermijden van valkuilen
 Handige en veel gebruikte uitdrukkingen, zakelijke cultuurverschillen
 Omgangsvormen, do's and don'ts
 Lunch
 Kennismaken, overleggen, onderhandelen, presenteren d.m.v. :
 Discussie, rollenspelen, praktijkoefeningen, cases uit uw bedrijf

Resultaat

U kunt zich beter en duidelijker uitdrukken in de doeltaal. Met meer zekerheid, overtuiging en zelfvertrouwen. U kunt beter uw standpunt uiteenzetten, actiever deelnemen aan het overleg en correcter reageren op vragen en opmerkingen van andere deelnemers. U geeft met meer plezier een succesvolle bedrijfs- of productpresentatie.

 

 06 24 66 32 83     071 589 2224 of e-mail Commerce Talen vrijblijvend voor meer informatie.

Copyrights © Commerce Talen
website SAND webdesign